Între 9 iulie și 31 august 2018 Centrul de limbă germană Gutenberg oferă tabere de germană pentru copii între 6 și 12 ani, în Cluj-Napoca pe diferite tematici.

După ce Asociația Gutenberg a organizat cea mai mare școală de vară în limba germană din România, echipa își propune să dezvolte o altă inițiativă educațională. O oportunitate pentru copii de a-și petrece vara, învățând și exersând limba germană, dar și diferite abtitudini, informații sau abilități.

Ne adresăm publicului clujean, în special părinților care au nevoie de suport pe perioada verii, când ei lucrează și cei mici nu mai au activități curriculare.

Tabere de germană pentru copii în Cluj

Tabere de germană pentru copii

Activitățile săptămânale vor avea fiecare câte o tematică diferită, după cum urmează:
jurnalism 9 – 13 iulie,
științe și biologie 16 – 20 iulie,
fit for life (sport, nutriție, corpul uman) 30 iulie – 3 august,
culturile pământului 6 – 10 august,
arte (literatură, basme, teatru, pictură și muzică) 20 – 24 august și
educație financiară 27 – 31 august.
tabăra digital & robotics 3 – 7 septembrie,

Centrul de limba germană Gutenberg oferă posibilitatea unui program bilingv, în română-germană sau maghiară-germană. Se face acest lucru pentru a se asigura că programul este accesibil tuturor, indiferent de limba maternă.

Taberele de germană pentru copii se vor desfășura la Key School (Aleea Valeriu Bologa nr. 3, Viva City, Bloc 3, parter, Cluj-Napoca), va include cursuri de limba germană, jocuri și activități în aer liber.

Pentru mai multe detalii și înscrieri vizitează pagina Centrului de limba germană Gutenberg, adică www.Sprachzentrum.ro pentru mai multe detalii legate de aceste tabere.

Costurile taberelor de germană

Costurile unei tabere sunt de 495 RON, care se achită înainte de începerea programului. Acestea includ masa de prânz, 2 gustări (fructe, o atenție dulce), lichide la discreție. La anumite tabere se vor vizita și muzee sau gradina botanica. Biletele de intrare sunt incluse în preț, dar și materialele pentru program.

Reduceri

În cazul în care decizi să îți înscri copilul la cel puțin 4 tabere, vei primi o reducere de câte 100 de lei pentru fiecare tabără în parte. Astfel, în loc de 1980 Lei se va achita suma de 1580 Lei pentru 4 tabere.

În cazul în care decizi să îți înscri copilul la cel puțin 4 tabere, vei primi o reducere de câte 50 de lei pentru fiecare tabără în parte. Așadar, din suma totală de plată în valoare de 1485 Lei, se va achita doar suma de 1335 Lei.

Altă recomandare de tabără în limba germană pentru tineri

Pentru tineri între 14 și 18 ani recomandăm școala de vară Gutenberg, cea mai mare școală de vară pentru tineri vorbitori de linba germană din România.