Atelier conversațional online de germană pentru copii

atelier de germana online

477 lei – 1.431 lei

 

Vârstă: 8 – 14 ani
Participanți / grupă: 5 – 8 participanți
Durată sesiune: 1,5 h / sesiune
Calendar Semestrul I
: 12 Septembrie – 21 Decembrie
Achiziție minimă: 9 sesiuni de limba germană
Program săptămânal: în fiecare Luni și Miercuri, interval orar 16:30-18:00

Elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane in cadrul atelierelor conversaționale cu ajutorul metodelor non-formale.

Aceste ateliere de germană online sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

✨TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE!

Vreți să aflați dacă acest program este potrivit pentru copilul dumneavoastră? Testați atelierele de germană pentru copii, iar apoi puteți face achiziția! Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

În cadrul unui atelier introductiv gratuit, veți cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.
Găsiți toate detaliile pe  pagina dedicată a site-ului nostru mai jos.

De ce limba germană alături de Didacto?

Testează experiența Didacto! Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit și află dacă copilului tău i se potrivește nivelul lingvistic, dinamica de grup, trainerul și metodele interactive de învățare.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de germană cu nativ?

  • Atelierele conversaționale de germană cu nativ pentru copii sunt destinate elevilor între 8-14 ani, având un nivel mediu sau avansat de limba germană și au loc online.
  • Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii vor fi împărțiți în grupe de 4- 8 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.
  • Atât în cadrul atelierelor, cât și în cadrul celorlalte module de germană, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.
  • Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, așa că acordăm o mare importanță acestui aspect. 

Rezervarea unui loc în cadrul unui atelier de germană online se face prin achiziționarea unui abonament cu durata de minim 9 sesiuni de limba germană.
Atelierele vor fi susținute exclusiv în limba germană de către un vorbitor nativ de limba germană.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, referitoare la echipă sau la activitățile pe care le organizăm, sau despre cum decurge un atelier de germană online gratuit, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți afla pe pagina dedicată Despre noi.

Pentru mai multe informații cu privire la profesorul vorbitor nativ de germană – domnișoara Alexandra Limbart – din cadrul sesiunilor din Semestrul I din anul școlar 2021-2022, vă invităm să citiți interviul dedicat de pe Blogul Didacto.

🏠 Unde au loc atelierele?

Toate atelierele se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE.
În urma înscrierii la atelierele de germană pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

💳 Cât costă participarea la un atelier de germană online?

Participarea la ateliere are loc pe parcursul a minim 9 sesiuni (câte 2 sesiuni / săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore) și presupune achitarea unei taxe de participare care va fi împărțită în tranșe (a câte 9 sesiuni de germană / tranșă), la achiziționarea unui abonament, fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării atelierelor.

Modalități de plată: cu cardul, selectând produsul dorit din dreapta paginii, astfel:

  • Abonament de 9 sesiuni a câte 1,5 ore de germană / sesiune este în valoare de 477 lei și este valabil pentru modulul Semestrului II din cadrul anului școlar 2022-2023, nivel mediu-avansat, cu profesor nativ. Doar astfel, locul copilului dumneavoastră este asigurat.

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați  produsul dorit, finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitați taxa de participare. Toate detaliile necesare pentru participare le veți primi ulterior pe e-mail.

📊 Nu știți sigur ce nivel de germană are copilul Dumneavoastră?

  • Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier de germană online gratuit, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.
  • Fie că vorbim despre un curs de limba germană, un atelier de germană online, sau chiar de participarea la una dintre taberele pe care le punem la dispoziție, pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

🧾 Care este diferența dintre Curs și Atelier Conversațional?

In cazul in care nu ati înțeles diferența dintre Cursurile și Atelierele Conversaționale de limba germană oferite de Didacto, am pregătit o explicație sumară despre diferența dintre cele două activități, prin comparație.
Cea mai importantă diferență între cele 2 tipuri de programe educaționale este nivelul lingvistic:

Cursurile de germană

se adresează participanților de nivel lingvistic începător (A1.1, A1.2, A2.1).

Atelierele de germană

se adresează participanților de nivel lingvistic intermediar – avansat (B1+).

Astfel, veți putea vedea ce i se potrivește copilului dumneavoastră și veți putea face alegerea corectă, înainte de a-l înscrie la activitatea de limba germană corespunzătoare. Puteți vizualiza documentul AICI.

curs gratis copii

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de germană pentru copii, ne vedem online!
De asemenea, vara și iarna ne vedem și în mediul offline – la tabere de zi și tabere cu cazare, în județul Cluj – toate detaliile AICI.