Ateliere online de germană pentru elevi

Ateliere online de limba germană pentru începători
Ateliere de limba germană pentru elevi de clasele 5-8

Veste bună! Asociația Gutenberg Iași mută taberele de limba germană în mediul online! Vă invităm să vă înscrieți la atelierele de învățare a limbii germane susținute de membrii asociației!

În ce perioadă se vor desfășura atelierele?

Atelierele se vor desfășura timp de 5 zile, în perioada 24-28 august. Fiecare workshop are durata de 1 oră și 30 de minute. Aveți posibilitatea de a alege dintre două intervale orare: 12:00-13:30 și 17:00-18:30.

Căror elevi li se adresează atelierele de limba germană?

Atelierele au fost gândite pentru elevii din clasele 5-8. Acestea sunt structurate în funcție de nivelul elevilor, fie începător, mediu sau chiar avansat. Elevii vor fi împărțiți ulterior în grupe de maximum 7 participanți, care vor avea același nivel de limbă.

Unde au loc atelierele?

Toate cursurile se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la ateliere, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

Cât costă participarea la cursuri?

Participarea la ateliere presupune achitarea unei taxe de participare de 250 lei / modul (pentru cele 5 ateliere), fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării cursurilor, precum și fișe de lucru și exerciții practice, aferente fiecărui atelier.
În cazul în care copilul dvs. se înscrie împreună cu un prieten, se va aplica o reducere de 10% din prețul total pentru ambele părți (a se preciza în formular acest lucru).

Înscrieri

Pentru înscriere, completați formularul de mai jos.

Completarea formularului de înscriere reprezintă intenția dumneavoastră de a lua parte la atelier. Termenul limită pentru înscrieri este 22.08.2020.

Pentru rezervarea și confirmarea participării, este necesară achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi pe mail, conform informațiilor din formularul de înscriere, în termen de maximum 3 zile de la înscriere.
Toate atelierele organizate de noi vor avea loc DOAR în cazul în care într-o grupă vor fi minumum 4 participanți. Mulțumim pentru înțelegere!
Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagina de Facebook Gutenberg Studentenverein Iași.

Vă așteptăm la ateliere cu drag! Ne vedem online!

ATELIERE GRATUITE

Dacă doriți să testați în mod gratuit Atelierele de germană Gutenberg înainte de a vă înscrie la un modul complet, vă invităm să participați la atelierele demonstrative organizate online pe data de 21 august – toate detaliile, precum și modul de înscriere le puteți accesa în evenimentul de Facebook dedicat de AICI.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE