Centrul de limbă germană Gutenberg

Povestea tinerilor din Asociația Gutenberg merge mai departe de un ONG studențesc.

Din dorința de a continua lucrul cu tinerii și activitatea în spațiul germanofon, din nevoia de a acoperi cerința mare de pe piața muncii, o parte din membrii Gutenberg au pornit la drum pe calea antreprenoriatului și au fondat Centrul de Limbă Gutenberg sau Gutenberg Sprachzentrum.

Centrul Gutenberg oferă cursuri de limba germană pentru cei mai și pentru cei mici, în diferite formate și pachete.

Ne adresăm tinerilor și adulților cu oferta noastră de cursuri de limba germană pentru toate nivelurile de limbă, care abordează limba germană într-o manieră logică. Ne pliem nu doar pe programa prevăzută pentru examenele de limbă sau certificatele internaționale, pe care cursanții noștri vor fi pregătiți să le treacă cu brio, dar și includem și anumite cunoștințe anterioare, conexiuni cu alte limbi germanice (de ex: engleza) și multe materiale vizuale, pentru a face procesul de învățare mai accesibil și ușor.

Ne adresăm companiilor, care doresc să ofere cursuri de limba germană angajaților activi prin specificul firmei în spațiul germanofon și ne concentrăm pe limbajul necesar la locul de muncă, precum și pe fixarea cunoștințelor de gramatică, pentru a asigura o exprimare fluentă și corectă.

Ne adresăm, de asemenea, și celor mici cu oferta noastră de tabere pe limba germană, care va acoperi nevoia copiilor și părinților de activități în timpul vacanței de vară. Organizăm o serie de tabere tematice în română-germană sau maghiară-germană, care includ jocuri, sesiuni educative, vizite la grădina botanică sau diferite muzee și cursuri de limbă.

Echipa noastră este o echipă tânără și dinamică, deschisă la dialog, așa că pentru întrebări sau direct înscrierea la cursuri ne găsiți pe www.sprachzentrum.ro.