Ateliere copii 8-14 ani
Germană online

Înscrieri deschise în anul 2021

Curs online pentru copii și tineri,
curs online de germană pentru elevi

Curs online – Germană pentru copii
Curs online de limba germană pentru elevi între 8-14 ani

Cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Aceste cursuri online sunt concepute pentru aprofundarea cunoștințelor de limba germană și dezvoltarea personală a elevilor, precum și pentru dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA UN PROGRAM DE GERMANĂ ONLINE PENTRU COPII!

Accesează site-ul dedicat programelor de germană online: DIDACTO.RO

Cursuri germană online pentru copii - DIDACTO.ro

Curs online – Germană pentru copii – DIDACTO.ro

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea acestui curs de germană online?

Acest curs online de germană este susținut de către membrii Asociației Gutenberg, aceasta având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale în limba germană, pentru copii și tineri. Trainerii care susțin acest curs online pentru copii au beneficiat de cursuri de pedagogie și predarea limbii în țară și în Germania. Mai multe despre experiența Asociației Gutenberg puteți citi pe pagina Despre noi.

De asemenea, vă recomandăm să parcurgeți articolul Top 10 argumente pentru a participa la un proiect Gutenberg. Articolul prezintă argumente clare pentru calitatea experiențelor educaționale pe care le oferim – indiferent că este vorba de tabere pentru elevi sau de proiecte care se desfășoară în mediul online.

Căror elevi li se adresează acest curs de germană online?

Acest curs pentru învățarea limbii germane este destinat elevilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de maxim 7 cursanți, având vârsta și nivelul de germană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest curs de germană online doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși.

Când are loc acest curs online de germană pentru copii?

Perioadele exacte de desfășurare, precum și toate informațiile pentru înscrieri și plăți, le găsiți pe site-ul dedicat programelor de germană online: DIDACTO.RO.

Participarea la acest curs online pentru copii se face în ordinea primul venit, primul servit – pe măsură ce locurile pentru primul modul se vor ocupa, vom lansa viitoare module pentru noi grupe de elevi, începând cu aceeași dată.

Unde are loc acest curs de germană?

Acest curs adresat elevilor de 8-14 ani se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la acest curs de germană online, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

Cât costă un astfel de curs online pentru copii?

Participarea la acest curs de germană online presupune achitarea unei taxe de participare (specifică fiecărui program în parte), fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării cursurilor, precum și fișe de lucru și exerciții practice, aferente fiecărui curs.

Înscrieri

Pentru înscrierea la acest curs online pentru copii de învățare a limbii germane, vă rugăm să accesați și să vă înscrieți direct pe site-ul dedicat programelor de germană online: DIDACTO.RO.

Pentru rezervarea și confirmarea participării, este necesară achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi pe mail, conform informațiilor din formularul de înscriere.

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@tabaradegermana.ro.

De asemenea, dacă sunteți interesați să descoperiți mai multe activități online și alte subiecte interesante pentru copii și pentru tineri, dar și pentru părinți și profesori, vă recomandăm să parcurgeți secțiunea de articole a site-ului TabaraDeGermana.ro, precum și blogul site-ului partener TabaraDeVara.ro.

Vă așteptăm la curs, cu drag, ne vedem online!

Vrei să testezi GRATUIT cursul online de germană pentru copii?

Vă puteți înscrie la oricare dintre programele demonstrative gratuite, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup, metodele interactive utilizate.

Detalii & Înscrieri Cursuri Gratuite
Curs gratuit de germană pentru copii