Ateliere copii   GRATUITE
Germană online

Înscrieri deschise până la 15.11.2020

Curs online pentru copii și tineri,
curs online de germană pentru elevi

Ateliere copii – Germană online pentru elevi
Ateliere online de limba germană pentru elevi între 8-14 ani

Cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Acest curs online pentru elevi este conceput pentru aprofundarea cunoștințelor de limba germană și dezvoltarea personală a elevilor, precum și pentru dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea acestui atelier de germană online?

Acest curs online de germană este susținut de către membrii Asociației Gutenberg, aceasta având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale în limba germană, pentru copii și tineri. Trainerii care susțin acest curs online pentru copii au beneficiat de cursuri de pedagogie și predarea limbii în țară și în Germania. Mai multe despre experiența Asociației Gutenberg puteți citi pe pagina Despre noi.

De asemenea, vă recomandăm să parcurgeți articolul Top 10 argumente pentru a participa la un proiect Gutenberg. Articolul prezintă argumente clare pentru calitatea experiențelor educaționale pe care le oferim – indiferent că este vorba de tabere pentru elevi sau de proiecte care se desfășoară în mediul online.

Căror elevi li se adresează acest atelier de germană online?

Acest atelier pentru învățarea limbii germane este destinat elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de maxim 7 cursanți, având vârsta și nivelul de germană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest atelier de germană online doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși.

Când are loc acest atelier de germană online?

În perioada 17 noiembrie – 20 noiembrie va avea loc modulul gratuit de germană.

  1. 17 noiembrie, interval orar 14:30 – 16:00, nivel germană: începător

  2. 20 noiembrie, interval orar 14:30 – 16:00, nivel germană: începător

  3. 17 noiembrie, interval orar 13:30 – 15:00 nivel germană: mediu-avansat

  4. 19 noiembrie, interval orar 13:30 – 15:00, nivel germană: mediu-avansat

Participarea la acest curs online pentru copii se face în ordinea primul venit, primul servit – pe măsură ce locurile pentru primul modul se vor ocupa, vom lansa viitoare module pentru noi grupe de elevi, începând cu aceeași dată.

Unde are loc acest atelier de germană online?

Acest atelier care se adresează elevilor se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la acest atelier GRATUIT de germană online, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

Cât costă un astfel de curs online pentru copii?

Participarea la acest curs online de germană este GRATUITĂ.

Înscrieri

Pentru înscrierea la acest curs online pentru copii de învățare a limbii germane, completați formularul de mai jos.

Completarea formularului de înscriere reprezintă intenția dumneavoastră de a lua parte la curs. Termenul limită pentru înscrieri este 15.11.2020.

Pentru rezervarea și confirmarea participării, este necesară achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi pe mail, conform informațiilor din formularul de înscriere, în termen de maxim 2 zile de la înscriere.

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagina de Facebook Tabere în limba germană și pe pagina Asociației Gutenberg, la adresa de e-mail info@tabaradegermana.ro.

De asemenea, dacă sunteți interesați să descoperiți mai multe activități online și alte subiecte interesante pentru copii și pentru tineri, dar și pentru părinți și profesori, vă recomandăm să parcurgeți secțiunea de articole a site-ului TabaraDeGermana.ro, precum și blogul site-ului partener TabaraDeVara.ro.

Vă așteptăm la curs, cu drag, ne vedem online!

Vrei să participi la un Curs complet de germană?

Dacă știți deja că doriți să participați la un program educațional de durată mai lungă, vă recomandăm înscrierea la Cursul online de germană Gutenberg. Vă așteptăm!

Detalii & Înscrieri Curs online