Cum și până când ar fi bine să ajung la Cluj-Napoca?

Trebuie să soseşti până la ora 15:00 în data de 23 iulie în Cluj-Napoca şi pentru acesta există mai multe posibilităţi. Desigur vă încurajăm să folosiți cu încredere Google Maps, iar destinația este Campusul Studențesc Hașdeu, unul din căminele cu numerele de la 2 – 5, str. Hașdeu, nr. 45.

Cu trenul până la gară şi de acolo cu autobuzul nr. 9 până la staţia „Agronomia”, de acolo poţi să mergi pe jos. Cost bilet de autobus 2.5 Lei. Ai și opțiunea, mai ales dacă nu ești singur/singură să veniți cu un taxi și să împărțiți costurile până la căminele studenţeşti din Hasdeu. Cost aproximativ 12 – 15 lei.

Cu avionul până la aeroportul ,,Avram Iancu’’, de acolo cu autobuzul nr.5 până la staţia  „Constanţa”, de acolo schimbaţi cu una din liniile de autobuz 1, 6, 7, 24 sau 24B şi mergeţi până la staţia „Agronomia”, de acolo poţi să mergi pe jos. De asemenea poți să iei un taxi ”până în Hașdeu”  cca. 25 lei.

Pot să călătoresc singur sau trebuie să fiu însoţit de un adult? Părinţii tăi îşi asumă responsabilitatea pentru tine. Dacă îţi dau voie, poţi să călătoreşti şi singur.

 

Reveniți la pagina cu întrebări frecvente despre Taberele în limba germană