Ce costuri presupune participarea și ce primesc în schimb?

Ca participant trebuie să plăteşti taxa de participare de 695 lei (555 dacă beneficiezi de reducere). Pe lângă acest lucru, trebuie să incluzi şi banii de transport până la Cluj şi micul dejun dacă dorești mai mult decât gustarea oferită dimineață. De asemenea bani de cheltuială. În fiecare seară se pregătește o activitate socială (ex: Petrecere de Canaval) iar unele din acestea se vor desfășura în localuri. Taxa de participare acoperă cazarea pentru 7 nopţi, prânzul, cina, workshopurile şi un tricou cool Gutenberg.

 

Cum pot beneficia de reducere?

  1. Faci parte din Rețeaua Gutenberg? Adică, ești membru într-o organizație Gutenberg dedicată elevilor? În cazul în care răspunsul este pozitiv, te caută-ți încă 4 colegi și înscrieți-vă la proiect. Pentru grupe de 5 membrii ai rețelei gutenberg, prețul este redus la 555 lei, pentru fiecare din cei 5 participanți. 
  2. Ești elev de clasa a 9-a și ai participat la olimpiada națională de limbă germană (fie ea maternă sau modernă), te felicităm și te încurajăm să participi la proiect, prețul fiind redus la 555 lei și pentru tine.

Reducerile nu se pot cumula.

 

Reveniți la pagina cu întrebări frecvente despre Taberele în limba germană