ÎNTREBARI FRECVENTE

school-psychologist-and-boy-p8zkeyxfpf414sqqq5mn3c2wwtl0dqd1r59rj8jw42

Pe pagina dedicată cursurilor și atelierelor, în dreptul produsului dorit, găsiți butonul de selectare a produsului dorit. Dați click pe acel buton, completați formularul de înscriere cu datele dumneavoastră și ale participantului, urmând a finaliza plata prin introducerea datelor de pe card.

Cursurile sunt lecții de învățare a limbii germane, de lungă durată (12 săptămâni) și structurate pe nivele de limbă(momentan doar începător A1.1), care pun accent pe partea de vorbire, citire, scriere și înțelegere. 

Atelierele conversaționale reprezintă cadrul potrivit pentru aplicarea și exersarea vocabularului acumulat anterior și a regulilor de vorbire în limba germană. Perioada recomandată de participare este de un semestru. Acestea sunt structurate pe nivele precum începător, mediu și avansat.

Achitarea taxei se face doar în sistem online.

Plata cursurilor sau atelierelor se poate face în mod integral sau în rate. Pentru vizualizarea detaliilor vă rugăm accesați produsul dorit și selectați tipul de eșalonare care vi se potrivește, urmând a finaliza plata prin introducerea datelor de pe card.

În funcție de rapiditatea și comunicarea cât mai din timp a renunțării la participarea la activități, organizatorii își rezervă dreptul de a returna parțial, total sau deloc taxa de participare, luând în calcul următorii factori: timpul rămas până la ziua de începere a activității pentru care s-a făcut plata, motivele retragerii din activitate, costurile sau demersurile deja efectuate pentru organizarea activității.

Nu se restituie taxa de participare la activități, dacă participantul se retrage cu mai puțin de 7 zile (inclusiv) înainte de ziua de începere a activității la care participantul a fost înscris. Se restituie 50% din taxă dacă participantul se retrage cu între 8-14 de zile (inclusiv) înaintea zilei începerii activității sau 75% din taxă dacă participantul se retrage cu mai mult de 15 de zile (inclusiv) înaintea ziua începerii activității.

Dacă însă motivul pentru care se dorește anularea taxei de participare face parte dintre următoarele categorii, organizatorii pot restitui până la 100% din taxa de participare achitată: forță majoră (evenimente externe, imprevizibile, absolut invincibile şi inevitabile – ex. calamități naturale, epidemii), probleme majore de sănătate (avizate de către un medic autorizat) sau evenimente de familie imprevizibile.

În termen de maxim 3 zile lucrătoare de la finalizarea plății, veți primi pe email informațiile necesare pentru accesarea cursului sau atelierului. În cazul în care nu găsiți emailul în inbox, vă rugăm verificați categoria de spam. În cazul în care nu găsiți emailul vă rugăm să ne contactați. 

Pentru orice informații și detalii care nu se găsesc pe site vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@didacto.ro sau la numărul de telefon 0752.822.373