Învață germana online împreună cu Didacto

invata limba germana cu didacto

Ce vei găsi în articol:

Germana este una dintre cele mai răspândite limbi în Europa și este una dintre limbile oficiale în 5 țări: Germania, Elveția, Austria, Luxemburg și Liechtenstein. Germania este foarte dezvoltată din punct de vedere economic, marile afaceri își deschid sedii în toate colțurile lumii, inclusiv și în România. Astfel, limba germană devine, ca și engleza, o cerință aproape obligatorie.

Mai mult, un alt beneficiu pe care îl oferă cunoașterea limbii germane pentru copii și tineri este faptul că au oportunitatea de a participa la proiecte educaționale în care are loc un schimb de experiență. De asemenea, oportunitatea de a studia în afara țării este un alt avantaj al cunoașterii acestei limbi.

Desigur că germana nu este o limbă ușoară, dar nici nu este imposibil de învățat. Cu cât începi să o înveți mai devreme, cu atât îți va fi mai ușor să o asimilezi, iar aceasta nu e o regulă exclusivă pentru limba germană, ci pentru toate limbile străine. De aceea, recomandăm să vă încurajați copilul să învețe o limbă străină, deoarece cunoașterea a cel puțin unei limbi străine aduce doar beneficii pe viitor.

Ați decis împreună cu copilul dumneavoastră să începeți să învățați limba germană, dar nu știți în ce direcție să faceți primul pas? Atunci ați ajuns la locul potrivit. 

Programele noastre de cursuri online pentru învățarea limbii germane nu se deosebesc de cursurile noastre obișnuite ținute în format fizic. Cursurile de limbă online urmăresc conținutul programelor noastre regulate de cursuri de limbă și vizează obținerea rezultatului maxim pentru a stăpâni nivelul de limbă ales. Învățarea limbii germane în mediul online are beneficiul utilizării tehnologiei, un instrument atractiv de învățare și captare a atenției pentru copiii. În plus, folosirea aplicațiilor și a unor soft-uri acoperă cu brio nevoia de interacțiune dintre copil-trainer și copil-copil. 

Dacă ați decis să vă înscrieți copilul la un curs de germană online și ați început deja să căutați cel mai bun curs online, veți fi surprins de câte opțiuni există. Dar să nu vă panicați! Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun curs de limba germană pentru copilul dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, în timpul căutării, trebuie să vă ghidați după punctele cheie de mai jos.

Puncte cheie pentru a învăța germana online

 

1. Căutați o entitate care oferă cursuri online de limba germană și asigurați-vă de faptul că programa a fost concepută și dezvoltat de oameni cu experiență în predarea limbii germane pentru copii;

2. Căutați cursuri care se dovedesc a fi eficiente, de exemplu, un aspect important pentru a identifica eficiența unui curs online este de a citi recenziile pe care le lasă atât părinții, cât și copiii;

3. Căutați traineri de limba germană care sunt dornici să ajute la învățarea limbii germane; participați la cursuri demo gratuite pentru a vă convinge de faptul că atât cursul, cât și trainerul se potrivesc cu copilul dumneavoastră. 

A învăța limba germană online nu înseamnă că nu este nimeni care să vă îndrume și supravegheze, doar că acest lucru se face de oriunde și în orice moment convenabil pentru ambele părți implicate. Mai mult, faptul că acest cursuri se desfășoară online dezvoltă copilului și competențe tehnice, precum și soft skill-uri precum responsabilitate, independență și adaptabilitate.

Cursurile, precum și atelierele online sunt tehnici moderne ale procesului de predare-învățare-evaluare, dar și de îmbunătățire de la distanță a cunoștințelor de limba germană. Principala sarcină a cursurilor de germană online este abilitatea de a dobândi cunoștințe la un moment convenabil de oriunde există conexiune la internet. 

Mai mult, frecventarea unor astfel de cursuri te scutește de cumpărarea unei literaturi suplimentare și pe care, cel mai probabil, nu știi să o alegi. Trainerii noștri îți pun la îndemână materiale de lucru care ți se potrivesc în funcție de nivelul de limbă pe care îl deține copilul. Cursurile și atelierele dezvoltate de Centrul de limba germană Didacto sunt potrivite nu doar pentru începători cu un nivel de limbă zero, ci și pentru cei care învață germană de mult timp sau vin de la o școală în care se învață germana intensiv, dar vin la cursuri pentru îmbunătățirea nivelului de limbă sau chiar și pentru menținerea nivelului de avansat.

Platforma

Platformele pe care le folosim în ținerea cursurilor și atelierelor sunt Zoom și Meet, cele mai importante platforme de întâlniri online și video online din lume. Găsiți cursul potrivit pentru copilul dumneavoastră după nivelul de limbă și oră, instalați aplicația pe calculator sau telefon și studiați de oriunde aveți acces la internet. Lucrăm conform unor programe personalizate de instruire care vă vor ajuta copilul să vorbească cât mai repede posibil limba germană și să obțineți rezultatele prestabilite. 

Cum decurg cursurile și atelierele?

Inițial, vă recomandăm să participați la cursurile și atelierele conversaționale demo gratuite pentru a vă convinge de faptul că copilul dumneavoastră este interesat de învățarea limbii germane, dacă îi plac metodele interactive de predare utilizate și dacă nivelul lingvistic este potrivit pentru el sau e nevoie de ceva mai ușor sau mai greu. 

Însușirea limbii germane se face cu metodelor non-formale, cursurile fiind structurate pe programa Editurii Klett, pe cele 4 dimensiuni de învățare a limbii – vorbire, citire, scriere și înțelegere, în timp ce atelierele conversaționale sunt structurate pe materiale marca Didacto și în cadrul cărora elevii vor putea exersa nivelul de limbă pe care îl urmează, accentul fiind pus pe vocabular și pe respectarea regulilor de vorbire. Mai mult, programa și metodele de predare a limbii germane pun accent pe dezvoltarea personală a copilului, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă.

Beneficiile învățării limbii germane împreună cu Didacto:

Rezultate – cursurile online de germană cu noi sunt o oportunitate de a începe să vorbești și  să scrii după prima lecție;

Flexibilitate – puteți învăța limba germană de oriunde, locația nu contează, singura condiție este o conexiune stabilă de internet;

Practică – în timpul lecțiilor cursanții vorbesc mult, deoarece este imposibil să însușești o limbă corect și rapid dacă nu vei pune în practică cunoștințele dobândite. Trainerii noștri vor crea un mediu confortabil și vor încuraja copiii să vorbească, indiferent dacă fac greșeli de pronunție, formulare, gramatică, deoarece, totuși, din greșeli învățăm.

Înscrieți-vă la un curs și/sau atelier gratuit de limba germană pentru a face cunoștință cu trainerii și programa dezvoltată de Centrul de limba germană Didacto.

În plus, dacă aveți nelămuriri sau orice fel de întrebare, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 752 822 373, la adresa de mail contact@didacto.ro, precum și pe pagina noastră de Facebook. Sau completați Formularul de contact de la noi de pe site și vă contactăm noi.