Detalii organizatorice

Tabăra de Limba Germană Gutenberg este o tabără de o săptămână, dedicată elevilor de liceu vorbitori de limba germană din România. Participanții la acest proiect trebuie să aibă un nivel de limba germană A2-B1. Proiectul se va desfășura în aprilie 2018 în Cluj-Napoca, Cluj.

Taxa de participare este de 495 RON , iar aceasta include cazarea, masa și workshop-urile. Taxa de transport va fi suportată de fiecare participant.

Înscrierea constă în completarea și trimiterea unui formular online.

 

Obiective

Tabăra de limba germană este asemănătoare cu Tabăra de Iarnă. Prin participarea la acest proiect , participanții își vor îmbunătăți cunoștințele de limba germană, atât în scris cât și în vorbit. Mai mult decât atât, aceștia vor avea ocazia să intre în contact cu ceilalți participanți, ceea ce va ușura metodele de comunicare și va contribui la dezvoltarea personală.

 

Echipă organizatorică și invitați

Oamenii din spatele Taberei de Iarnă sunt membrii Asociației Gutenberg, studenți ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, precum și voluntari din toată țara, elevi de liceu vorbitori de limba germană. Aceștia alcătuiesc împreună echipa organizatorică a taberei și se asigură de bunul mers al lucrurilor pe toată durata Taberei de Iarnă. Mai multe detalii despre echipa de proiect puteți obține aici.

În ceea ce privește invitații care vor susține și media atelierele din cadrul proiectului, aceștia sunt tineri vorbitori de limba germană cu experiență în managerierea grupurilor de tineri, profesioniști din domenii diverse cu care organizația colaborează constant. Mai multe informații despre speakeri puteți obține aici.

 

Beneficii

Participarea la Tabăra de Limba Germană le aduce participanților beneficii pozitive, deoarece aceștia își vor dezvolta într-un timp scurt cunoștințele de limba germană și vor atinge un nivel mult mai avansat. În cadrul acestui proiect, interacțiunea cu ceilalți este foarte importantă, deoarece aici se formează prietenii care vor contribui la o bună comunicare în limba germană între participanți. Gutenberg crede în schimbarea societății și a tinerilor care aparțin acesteia. Dorim să promovăm limba germană , deoarece cunoașterea acesteia este importantă atât pentru studii cât și pentru găsirea unui loc de muncă.