Tabara in limba germana pe tema Geografie și Culturi

Cea de-a 4-a tabara in limba germana, organizată de Centrul de Limba Germană Gutenberg, a avut loc în perioada 6-10 august. Aceasta a fost a 4-a tabara in limba germana din seria de anul acesta și a avut o grupă de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au învățat intensiv despre tema „Culturi și geografie”.

Ne-am bucurat să putem învăța alături de participanți despre diferitele culturi ale lumiim și despre ce este specific fiecărei zone sau continent. Ne-am lărgit vocabularul în domeniul inter- și multiculturalismului, am prezentat, am dezbătut, ne-am jucat și ne-am dezvoltat.

Vă invităm să vedeți câteva poze de la cea de a 4-a tabără:

Aici puteți afla mai multe detalii organizatorice și tematice cu privire la tabara in limba germana cu tema Geografie și Culturi.

Ce urmează?

Centrul Gutenberg organizează tabere in germana pentru copii, pe perioada verii. Participarea copilului dumneavoastră la o astfel de tabără prezintă multe beneficii. Accesați acest articol pentru a le afla: Tabere pentru elevi – cea mai bună metodă de a exersa limba germană. Pe scurt, taberele în limba germană le oferă copiilor un cadru sigur în care să își dezvolte cunoștințele lingvistice. De asemenea, sunt o bună oportunitate de a-și îmbunătăți cultura generală. Toate acestea, desigur, prin joacă și metode nonformale și interactive.

Vă invităm să ne urmăriți pagina de Facebook – Centrul de limba germană Gutenberg –  pentru a putea rămâne în permanență conectați la activitatea centrului și la proiectele și activitățile pe care le desfășurăm pe limba germană.

De asemenea, dorim să amintim și Asociația Gutenberg, singura organizație de studenți vorbitori de limba germană din Români. Pentru a-i urmări activitatea, vă invităm să accesați această pagină de Facebook. Astfel, veți afla întotdeauna primii despre tabere pentru elevi de clasele 0-4 și tabere pentru elevi de clasele 5-8. În plus, veți fi informat despre proiectele internaționale pe care le organizăm pentru liceeni.