Curs online pentru copii și tineri

Curs online de germană pentru elevi

Curs online pentru copii și tineri,
curs online de germană pentru elevi

Curs online pentru copii și tineri
Curs de limba germană pentru elevi de clasele 5-8 și 9-12

Cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Acest curs online pentru copii și tineri este conceput pentru aprofundarea cunoștințelor de limba germană și dezvoltarea personală a elevilor, precum și pentru dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea acestui curs online de germană?

Acest curs online de germană este susținut de către membrii Asociației Gutenberg, aceasta având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale în limba germană, pentru copii și tineri. Trainerii care susțin acest curs online pentru copii și tineri au beneficiat de cursuri de pedagogie și predarea limbii în țară și în Germania. Mai multe despre experiența Asociației Gutenberg puteți citi pe pagina Despre noi.

De asemenea, vă recomandăm să parcurgeți articolul Top 10 argumente pentru a participa la un proiect Gutenberg. Articolul prezintă argumente clare pentru calitatea experiențelor educaționale pe care le oferim –  indiferent că este vorba de tabere pentru elevi sau de proiecte care se desfășoară în mediul online.

Căror elevi li se adresează acest curs online de germană?

Acest curs online pentru copii și tineri pentru învățarea limbii germane este destinat elevilor din clasele 5-8, respectiv 9-12. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de maxim 7 cursanți, având vârsta și nivelul de germană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest curs online de germană doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși. 

Când are loc acest curs online pentru copii și tineri? 

În perioada 15 mai – 12 iunie va avea loc primul modul de 5 sesiuni online pentru primul curs de germană lansat (câte o sesiune cu durata a 1,5 ore / săptămână), prima având loc vineri, 15 mai, începând cu ora 18:00.

Participarea la acest curs online pentru copii și tineri se face în ordinea primul venit, primul servit – pe măsură ce locurile pentru primul modul se vor ocupa, vom lansa viitoare module pentru noi grupe de elevi, începând cu aceeași dată.

Unde are loc acest curs online de germană?

Acest curs online pentru copii și tineri se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la acest curs online de germană, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

Cât costă un astfel de curs online pentru copii și tineri?

Participarea la acest curs online de germană presupune achitarea unei taxe de participare de 250 lei pentru cele 5 cursuri, fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării cursurilor, precum și fișe de lucru și exerciții practice, aferente fiecărui curs.

Înscrieri

Pentru înscriere la acest curs online pentru copii și tineri, pentru învățarea limbii germane, completați formularul de mai jos.

Completarea formularului de înscriere reprezintă intenția dumneavoastră de a lua parte la curs. Termenul limită pentru înscrieri este 10.05.2020.

Pentru rezervarea și confirmarea participării, este necesară achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi pe mail, conform informațiilor din formularul de înscriere, în termen de maxim 2 zile de la înscriere.

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagina de Facebook Tabere în limba germană și pe pagina Asociației Gutenberg, la adresa de e-mail info@gutenberg.ro sau la numărul de telefon 0744 112 893.

De asemenea, dacă sunteți interesați să descoperiți mai multe activități online și alte subiecte interesante pentru copii și pentru tineri, dar și pentru părinți și profesori, vă recomandăm să parcurgeți secțiunea de articole a site-ului TabaraDeGermana.ro, precum și blogul site-ului partener TabaraDeVara.ro.

Vă așteptăm la curs, cu drag, ne vedem online!