Tabără pentru copii în București

780 de lei

Alege tabăra dorită și mergi spre înscrieri:

  • 24-28 iunie – „Public Speaking & Debate”  în limba engleză
  • 1-5 iulie – „Comunicare & Media” în limba engleză
  • 8-12 iulie – „Inteligență Emoțională” în limba franceză 
  • 15-19 iulie – „Storytelling pentru clasele 5-8” în limba germană 
  • 15-19 iulie – „Magie & Poveste pentru clasele 1-4” în limba germana
  • 22-26 iulie – „Tabără de multiculturalism” în limbile ENG, GE, FR, SP

Pentru finalizarea comenzii, te așteptăm pe didacto.ro, suntem tot noi și acolo!😊

🏕️ Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2022! - Tabără pentru copii în București

Vă mulțumim pentru interesul acordat taberelor de zi Didacto!

În continuare, puteți să descoperiți toate detaliile despre taberele de zi marca Didacto din București, pentru a vă face o idee cu privire la modul de desfășurare a acestora. Sperăm să ne (re)vedem cu drag în cadrul taberelor!

Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii în București?

Taberele pentru copii organizate de Didacto în București, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevi între 8-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat. În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, fiecare dintre cele 2 tabere organizate în vara anului 2022 vor avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Află cum a fost o săptămână în tabăra pentru copii în Cluj în limba germană de Comunicare & Media și impresiile participanților 👇

Și minunații prichindei de la Digital&IT s-au distrat de minune 👇

1. Tabără pentru copii în București de zi de Educație Financiară & Antreprenorială

Tabăra se va desfășura în perioada 18-22 iulie, în București, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române, strada Nicolae Crețulescu, nr. 8.

În cadrul acestei tabere ne vom concentra pe adaptarea semnificației valorii financiare și a noțiunilor de antreprenoriat la un nivel ușor de înțeles pentru copii. Participând la o astfel de tabără, copiii vor înțelege mai ușor noțiunile din domeniu, simulând o serie de activități interactive și jocuri în ideea deschiderii unui business, cum pot gestiona o sumă de bani sau cum își pot investi banii în dorințele lor.

2. Tabără pentru copii în București de zi de Educație Politică & Democrație

Tabăra se va desfășura în perioada 25-29 iulie, în București, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române, strada Nicolae Crețulescu, nr. 8.

Prin activități non-formale, jocuri și simulări adaptate vârstei, participanții la această tabără pentru copii își vor dezvolta cunoștințele de germană și vor învăța elemente de bază și valori pentru ceea ce înseamnă democrația și educația ”civică”. Elevii vor fi sprijiniți să-și însușească principii sănătoase și o gândire critică, să învețe cum să își construiască corect argumentele și cum să susțină un discurs, precum și multe alte subiecte legate de principii și valori democratice.

În tabăra de Educație Politică și Democrație, în limba germană, elevii vor înțelege care sunt principiile în baza cărora funcționează o societate, în mod normal și ideal, și ce implică responsabilitatea socială și cetățenia activă. De asemenea, programul le va oferi prilejul de a afla care sunt drepturile, libertățile și obligațiile unui cetățean. 

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul fiecărei tabere în parte la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

Cum ne structurăm conținutul taberelor?

curs gratis copii

📍 Locația la care se vor desfășura Taberele pentru copii în București

Tabăra se va desfășura în perioada – în București, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române, strada Nicolae Crețulescu, nr. 8.

Programul zilnic al taberelor

Fiecare tabără pentru copii în Cluj se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:45 Activități 🎈
10:45-11:15 Pauză de gustare 🧁
11:15-13:00 Activități 🎈
13:00-14:00 Prânz 🥣
14:00-14:45 Activități 🎈
14:45-15:15 Pauză de gustare 🧁
15:15-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul de 640 lei.
Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.
Confirmarea participării la tabăra pentru copii se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului taberei la care se dorește participarea. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

🤝 De ce noi? De ce să participați la o tabăra de vara la munte pentru copii alături de echipa Didacto?

De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără pentru copii în limba germană?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană, având peste 100-120 de milioane de vorbitori nativi, care vorbesc limba germană ca limbă maternă. Germana este socotită limbă maternă în 6 țări și este acceptată ca limba oficială a unei minorități naționale în 13 țări din lume. Economic vorbind, Germania ocupa tot locul 1 din Uniunea Europeană.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba germană, care este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat (cel puțin din punctul de vedere al asemănărilor din vocabular).

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Alte tabere oferite

Pentru elevii claselor 5-8, oferim și tabere cu cazare în zone de munte, pe care le puteți viziona mai jos, pe pagina dedicată.

Vă așteptăm cu drag, ne vedem la taberele pentru copii, în limba germană, în București!