Tabără pentru copii în Cluj-Napoca

tabere de vara

640 de lei

Tabără de zi pentru copii între 8-14 ani, în Cluj-Napoca.
Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2022!

Tematica 1: Digital & IT în limba română, perioada 11-15 iulie 2022
Tematica 2: Comunicare & Media în limba engleză, perioada 25-31 iulie 2022
Tematica 3: Științe & Mediu în limba germană, perioada 18-22 iulie 2022

Orar: de luni până vineri, interval orar 09:00 – 17:00 

🏕️ Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2022!

Vă mulțumim pentru interesul acordat taberelor pentru copii de zi în Cluj, marca Didacto!
Dacă doriți să fiți informați cu privire la lansarea viitoarelor tabere și programe educaționale (în vara anului 2022), vă recomandăm abonarea la newsletter, la sfârșitul acestei pagini.

În continuare, puteți să descoperiți toate detaliile despre taberele de zi marca Didacto din Cluj-Napoca, pentru a vă face o idee cu privire la modul de desfășurare a acestora. Sperăm să ne (re)vedem cu drag în cadrul viitoarelor tabere, pe curând!

👍 Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii?

Taberele pentru copii organizate de Didacto în Cluj-Napoca, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevi între 8-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane și engleze, fiecare dintre cele 3 tabere organizate în vara anului 2022 vor avea o tematică reprezentativă, iar una se va desfășura și în limba română, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Află cum a fost o săptămână în tabăra pentru copii în Cluj în limba germană de Comunicare & Media și impresiile participanților 👇

Și minunații prichindei de la Digital&IT s-au distrat de minune 👇

1. Tabără pentru copii de zi de Digital&IT în limba română

Tabăra pentru copii de Digital&IT este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de română începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Tabăra se va desfășura în perioada 11-15 iulie, în Cluj-Napoca, la sediul Școlii Primare Panda, strada Fagului, nr. 79-81A.

În cadrul acestei tabere vom pune accent pe aprofundarea cunoștințelor din domeniul digital și acumularea de cunoștințe în zona IT-ului, domenii necesare pentru dezvoltarea personală a copiilor și ancorarea lor în viitorul care se îndreaptă tot mai mult în aceste direcții.

În această tabără pentru copii vom aborda subiecte precum calculatorul și Internetul, programare și algoritmi, roboți, gândire computațională, programare în Scratch. 

2. Tabără pentru copii de zi de Comunicare & Media în limba engleză

Tabăra pentru copii de Comunicare & Media este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Tabăra se va desfășura în perioada 25-31 iulie, în Cluj-Napoca, la sediul Școlii Primare Panda, strada Fagului, nr. 79-81A.

Prin activități non-formale, jocuri și simulări adaptate vârstei, participanții își vor dezvolta cunoștințele de engleză. În tabăra pentru copii de Comunicare și Media elevii vor deveni pentru o săptămână jurnaliști și oameni de publicitate, lucrând împreună la tot ce înseamnă o publicație – articole de ziar, fotografii, și identitatea vizuală a ziarului (nume, logo, layout).

În plus, în una dintre zile vom descoperi și ce înseamnă să scrii și să înregistrezi un material informativ audio-video.

3. Tabără pentru copii de zi de Științe & Mediu în limba germană

Tabăra pentru copii de Științe & Mediu este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Tabăra se va desfășura în perioada 18 – 22 iulieîn Cluj-Napoca iar locația exactă va fi anunțată în curând.

La Tabăra de Științe & Mediu, copiii descoperă lumea fascinantă a plantelor și animalelor, fac experimente pe înțelesul lor și descoperă importanța acestora în viața de zi cu zi. Domeniile pe care le vom descoperi la această tabără sunt chimie, fizică, astronomie, ecologie și anatomie. Mai mult decât atât, copiii vor putea aprofunda limba germană într-un mod interactiv.

Pe lângă partea “de laborator”, vom descoperi ce înseamnă natura și mediul înconjurător, cum să o protejăm și cum să ne bucurăm de cât mai mult timp petrecut în natură.

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul fiecărei tabere în parte la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

Cum ne structurăm conținutul taberelor?

curs gratis copii

📍 Locația la care se vor desfășura Taberele pentru copii în Cluj

Locația și data exactă vor fi anunțate în curând.

🕒 Programul zilnic al taberelor

Fiecare tabără pentru copii în Cluj se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:45 Activități 🎈
10:45-11:15 Pauză de gustare 🧁
11:15-13:00 Activități 🎈
13:00-14:00 Prânz 🥣
14:00-14:45 Activități 🎈
14:45-15:15 Pauză de gustare 🧁
15:15-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul de 640 lei.
Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.
Confirmarea participării la tabăra pentru copii se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului taberei la care se dorește participarea. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

🤝 De ce noi? De ce să participați la o tabăra de vara la munte pentru copii alături de echipa Didacto?

🔔 De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără pentru copii în limba germană?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană, având peste 100-120 de milioane de vorbitori nativi, care vorbesc limba germană ca limbă maternă. Germana este socotită limbă maternă în 6 țări și este acceptată ca limba oficială a unei minorități naționale în 13 țări din lume. Economic vorbind, Germania ocupa tot locul 1 din Uniunea Europeană.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba germană, care este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat (cel puțin din punctul de vedere al asemănărilor din vocabular).

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Alte tabere oferite

Pentru elevii claselor 5-8, oferim și tabere cu cazare în zone de munte, pe care le puteți viziona AICI, pe pagina dedicată.

Vă așteptăm cu drag, ne vedem la taberele pentru copii, în limba germană, engleză și română, în Cluj-Napoca!