Tabără pentru copii în Cluj-Napoca

tabere de vara

740 de lei

 

Vacanța de vară aduce tabere de vară distractive pentru copii!

Iată taberele tematice pe care le avem:

  • Tabăra de Dezvoltare Personală în engleză (19-23 iunie)
  • Tabăra de Leadership & Antreprenoriat în germană (26-30 iunie)
  • Tabăra de Inteligență Emoțională în franceză (03 – 07 iulie)
  • Tabăra de Public Speaking & Debate în engleză (24 – 28 iulie)

🏕️ Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2023!

Vă mulțumim pentru interesul acordat taberelor pentru copii de zi în Cluj, marca Didacto!
Dacă doriți să fiți informați cu privire la lansarea viitoarelor tabere și a programelor educaționale pe care le desfășurăm în vara anului 2023, vă recomandăm abonarea la newsletter-ul nostru.

În continuare, puteți să descoperiți toate detaliile despre taberele de zi marca Didacto din Cluj-Napoca, pentru a vă face o idee cu privire la modul de desfășurare a acestora. Sperăm să ne (re)vedem cu drag în cadrul viitoarelor tabere, pe curând!

Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii?

Taberele pentru copii organizate de Didacto în Cluj-Napoca, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevi între 8-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare dintre cele 3 tabere organizate în vara anului 2022 vor avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Află cum a fost o săptămână în tabăra pentru copii în Cluj în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților 👇

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media în limba engleză s-au distrat de minune 👇

💡 Care sunt tematicile abordate și în ce perioade vor avea loc?

Anul acesta, în perioada 26 iunie – 28 iulie 2023, vom organiza trei tabere cu subiecte diferite, în Cluj-Napoca. Fiecare tabără va aborda aspecte diferite ale dezvoltării personale a copiilor.

Astfel, vom organiza trei tabere care vor aborda patru subiecte benefice pentru copii și anume:

1. Tabără pentru copii, de Public Speaking & Debate

Tabăra pentru copii de Public Speaking și Debate este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat.

Împărțirea pe grupe se face pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Abilitatea elocvenței a fost întotdeauna considerată o parte integrantă a unei persoane cultivate și educate. Viața modernă se desfășoară în comunicarea online în texte scurte, limitează dezvoltarea abilităților de comunicare și, în principiu, înlocuiește contactul de vorbire, momente care vor aduce probleme semnificative în viața de adult.

2. Tabără pentru copii, de Leadership & Antreprenoriat

Tabăra pentru copii de Leadership & Antreprenoriat este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților. Prin activități non-formale, jocuri și simulări adaptate vârstei, participanții își vor dezvolta cunoștințele de germană.

3. Tabără pentru copii, de Dezvoltare personală în limba engleză

Tabăra pentru copii de Dezvoltare personală este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Astfel, la tabăra de dezvoltare personală în limba engleză, copilul nu își va dezvolta doar competențele lingvistice, dar se va cunoaște pe sine, va învăța care sunt elementele cheie în dezvoltarea personală, de ce este importantă și cum de dezvoltarea personală depinde viitorul său.

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul fiecărei tabere în parte la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

Cum ne structurăm conținutul taberelor?

curs gratis copii

📍 Locația la care se vor desfășura Taberele pentru copii în Cluj

Revenim curând cu detalii despre locația la care se va desfășura tabăra.

🕒 Programul zilnic al taberelor

Fiecare tabără pentru copii în Cluj se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:45 Activități 🎈
10:45-11:15 Pauză de gustare 🧁
11:15-13:00 Activități 🎈
13:00-14:00 Prânz 🥣
14:00-14:45 Activități 🎈
14:45-15:15 Pauză de gustare 🧁
15:15-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul total de 740 lei, dar puteți profita acum de reduceri. Descoperă reducerile la prima categorie a acestei pagini:

Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.
Confirmarea participării la tabăra pentru copii se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului taberei la care se dorește participarea. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

🤝 De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără pentru copii într-o limbă străină?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană, având peste 100-120 de milioane de vorbitori nativi.  Astfel, copilul tău poate avea numeroase beneficii în dezvoltare și carieră, odată cu învățarea limbii germane.

Engleza este o limbă de circulație internațională, care aduce, de asemenea, avantaje imediate pentru cunoscăători. În plus, copilul tău o va îndrăgi și își va aprofunda cunoștințele dobândite la școală.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba engleză, dar și germană, care este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat.

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului. Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:
  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.
Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Alte oportunități pentru copilul tău:

Copilul tău poate învăța acum limba germană și limba franceză prin cursuri cu profesor, online!

Vă așteptăm cu drag, ne vedem la taberele pentru copii, în limba germană, engleză și franceză, în Cluj-Napoca!