Tabără de vară la munte pentru copii

tabere de vara

1.550 de lei

Tabără la munte pentru copii de clasele 5-8, în Munții Apuseni / județul Cluj și în apropiere de București
Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2022!
Tematica 1: Educație financiară & antreprenorială în germană (Cluj), 26 iunie – 02 iulie
Tematica 2: Teatru & Improvizație în germană (Cluj), 26 iunie – 02 iulie
Tematica 3: Aventură în Natură în română (Cluj), 03 – 09 iulie (7 zile, 6 nopți)
Tematica 4: Aventură în Natură în germană (în apropiere de București), perioada va fi anunțată în curând

Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2022 – tabără de vară pentru copii!

Vă mulțumim pentru interesul acordat taberelor de vară cu cazare Didacto!

În continuare, puteți să descoperiți toate detaliile despre taberele cu cazare marca Didacto, pentru a vă face o idee cu privire la modul de desfășurare a acestora.  Sperăm să ne (re)vedem cu drag în cadrul taberelor marca Didacto!

🏕️ Ce reprezintă o tabără de vara la munte pentru copii?

Taberele de vara la munte organizate de Didacto se vor desfășura în locații diferite din Munții Apuseni / județul Cluj și în regiunile din preajma Bucureștiului.

Taberele de vara la munte de vară reprezintă un program educațional de o săptămână, de duminică până sâmbătă (program educațional zilnic, cazare inclusă pentru 6 nopți, precum și 3 mese pe zi), în care elevi din clasele 5-8 vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, fiecare dintre cele 4 tabere la munte, cu cazare, organizate în vara anului 2022 vor avea o tematică reprezentativă, iar una dintre ele se va desfășura și în limba română, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Află cum a fost o săptămână în tabăra pentru copii în Cluj în limba germană de Comunicare & Media și impresiile participanților 👇

Și minunații prichindei de la Digital&IT s-au distrat de minune 👇

1. Tabără de vară la munte de Educație Financiară & Antreprenorială în limba germană

Această tabără se va desfășura în munții Apuseni, județul Cluj, și este dedicată copiilor din clasele 5-8 cu un nivel de germană de minim A1-A2, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Tabăra se va desfășura în perioada 26 iunie – 02 iulie în comuna Moldovenești, județul Cluj, la pensiunea Poarta Apusenilor.

În cadrul acestei tabere ne vom concentra pe adaptarea semnificației valorii financiare și a noțiunilor de antreprenoriat la un nivel ușor de înțeles pentru copii. Participând la o astfel de tabără la munte, copiii vor înțelege mai ușor noțiunile din domeniu, simulând o serie de activități interactive și jocuri în ideea deschiderii unui business, cum pot gestiona o sumă de bani sau cum își pot investi banii în dorințele lor. Tabăra va avea ca scop aprofundarea limbii germane precum și înțelegerea domeniului financiar și antreprenorial.

De asemenea, vor fi abordați și termeni precum credit, bunuri valorice, a cumpăra și a vinde, bani de buzunar, diferența dintre persoană fizică și persoană juridică, cumpărător și vânzător. Toate acestea, puse într-un cadru interactiv, vor ghida copiii spre o înțelegere mai generală cu privire la domeniul financiar, precum și la cel antreprenorial.

2. Tabără de vara la munte de Teatru & Improvizație în limba germană

Această tabără se va desfășura în munții Apuseni, județul Cluj, și este dedicată copiilor din clasele 5-8 cu un nivel de germană de minim A1-A2, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Tabăra se va desfășura în perioada 26 iunie – 02 iulie în comuna Mărișel, județul Cluj, la Pensiunea Popasul Iancului.

Tabăra de Teatru & improvizație are un program gândit să dezvolte atât cunoștințele de limba germană cât și vorbitul liber, creativitatea și improvizația, prin intermediul activităților non-formale din cadrul taberei. Exercițiile pun în valoare importanța muncii în echipă și capacitatea de a înțelege și observa partenerul și aduc un plus comunicării eficiente între colegi. Exercițiile de improvizație vor ajuta participanții să interacționeze cu colegii, să transmită mesaje clar și eficient și vor spori creativitatea și spontaneitatea. În plus, oferă un cadru bun pentru ca cei mici să învețe să își exprime emoțiile.

Activitățile pe tema teatrului au multiple beneficii în dezvoltarea copiilor, îi ajută în îmbogățirea limbajului și a culturii generale, contribuie la depășirea emoțiilor și îi ajută să își depășească teama de a vorbi în public. De asemenea, astfel de activități ajută la dezvoltarea încrederii și a stimei de sine, dezvoltă capacitatea de autocontrol, atenția și concentrarea.

3. Tabără de vara la munte de Aventură în Natură în limba română sau limba germană

Tabăra de vară la munte în limba română se va desfășura în Munții Apuseni, județul Cluj, și este dedicată copiilor din clasele 5-8 care vorbesc limba română.

Tabăra se va desfășura în perioada 19 – 25 iunie în comuna Moldovenești, județul Cluj, la pensiunea Poarta Apusenilor.

Tabără de vară de Aventură în Natură în limba germană se va desfășura în zona Bucureștiului și este dedicată copiilor din clasele 5-8 cu un nivel de germană de minim a1-a2, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.(Locația și perioada exactă vor fi anunțate în curând.)

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul fiecărei tabere în parte la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

Cum ne structurăm conținutul taberelor?

curs gratis copii

Ce se întâmplă în cadrul acestor tabere la munte?

📍 Unde vor avea loc taberele și cum se ajunge?

🕒 Programul zilnic al taberelor

Duminică – ziua de întâlnire:

9:00-12:00 Primirea participanților la locație

De luni până vineri programul activităților este următorul:
09:00-10:00 Mic dejun 🥣
10:00-11:30 Activități 🎈
11:30-12:00 Pauză 🧁
12:00-13:30 Activități 🎈
13:30-15:00 Prânz 🥣
15:00-18:00 Activități 🎈
18:00-20:00 Cină 🥣
20:00 Jocuri de relaxare / Seri tematice 🎲

Sâmbătă – ziua de întoarcere acasă
12:00-15:00 Plecarea participanților de la locația taberei

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul de 640 lei.
Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul taberei și preluarea acestuia la final de tabără)

Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Toți participanții vor trebui să își asigure transportul pe cont propriu (până la locație sau până în Cluj-Napoca/București). La cerere, se poate asigura transport contra cost (suplimentar la taxa de participare) din Cluj-Napoca/București până la locația taberei.

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către locație / o firmă de catering. Confirmarea participării la tabere se face în baza achitării taxei de participare. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Termenul limită pentru confirmarea locului la tabăra: Mai 2022.

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea a minim 2 frați/prieteni se va acorda o reducere de 40 de lei din taxa de participare a fiecărui copil;

Pentru participarea unui grup de 3 – 5 copii, se va acorda o reducere de 70 de lei din taxa de participare a fiecărui copil;

Pentru participarea unui grup de peste 6 copii, se va acorda o reducere de 90 lei din taxa de participare a fiecărui copil.

🤝 De ce noi? De ce să participați la o tabăra de vara la munte pentru copii alături de echipa Didacto?

🔔 De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără pentru copii în limba germană?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană, având peste 100-120 de milioane de vorbitori nativi, care vorbesc limba germană ca limbă maternă. Germana este socotită limbă maternă în 6 țări și este acceptată ca limba oficială a unei minorități naționale în 13 țări din lume. Economic vorbind, Germania ocupa tot locul 1 din Uniunea Europeană.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba germană, care este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat (cel puțin din punctul de vedere al asemănărilor din vocabular).

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.