Loading Events
This event has passed.

Vrei să te destinzi după sărbătorile de iarnă, dar și să îți exersezi abilitățile de comunicare în limba germana? Vrei să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și prezentare în fața unui public? Atunci Tabăra de iarnă Gutenberg este alegerea potrivită pentru tine!

Asociația Gutenberg din București organizează tabăra care îți va face iarna perfectă. Această tabără de iarnă pentru elevii claselor 5 – 8, va avea loc în Bran, Brașov. Sari direct la înscrieri

 

Când va avea loc această tabără de germana la munte?

Îți propunem o perioadă friguroasă dar perfectă pentru un sejur la munte, în săptămâna 5-11 ianuarie, aceasta fiind ultima săptămână din vacanța de iarnă. 

 

Ce se întâmplă defapt în cadrul acestei tabere de germana la munte?

Wintercamp 5-8 este o tabără bazată pe dezvoltarea abilităților pe care sistemul școlar nu se axează atât de mult. Workshop-urile vor fi ținute exclusiv în limba germană, iar acestea vor aborda următoarea temă: Teatru.

 

Am ales tema teatru deoarece se bazează pe abilități precum vorbitul în fața unui public și limbajul corpului. Susținem de asemenea dezvoltarea creativității și atenției prin metodele non-formale, pe care le folosim. 

 

Toate aceste workshop-uri vor fi organizate și desfășurate prin metode non-formale de educație.
Înafară de acest program educațional și interactiv, elevii vor lua parte la o excursie de o zi în inima României, orașul Brașov. 

Participanții vor fi împărțiți în două grupe pe tot parcursul workshopurilor, urmând ca la final să aplice, coordonați de trainerii Gutenberg, tot ceea ce au învățat într-un proiect la care vor lucra toată săptămâna.

 

Cum vor fi împărțiți elevii pe grupe?

Elevii vor fi împărțiți în funcție de nivelul de limbă. Acesta se va testa în prima zi din tabără printr-un test, care va consta în două părți, prima parte scrisă iar a doua orală, o conversație cu un membru Gutenberg.

 

Unde va avea loc și cum ajungi la tabara de germana?

Wintercamp 5-8 va avea loc la Bran, județul Brașov, locația aleasă se numește “La Vâltoare”. Cazarea este foarte aproape de Castelul Bran, dar cu toate acestea oferă și un peisaj pitoresc.

 

Asociația Gutenberg asigură transportul din București până la locație, cu autocarul, contra cost, vezi mai jos la categoria prețuri. Participanții care vin din alte zone ale țării vor trebui să își asigure transportul pe cont propriu.

 

Prețul unei tabere de germana la munte?

Taxa de participare este de 1400 RON cu transportul inclus din București, 1250 RON fără transport, în care intră cazarea pe 7 zile, 3 mese pe zi și toate activitățile din timpul taberei.

Avansul, care oferă asigurarea locului în tabără, este în valoare de 600 RON. Mail multe informații veți primi prin E-mail după completarea formularului de înscriere.

Participanții care au fost alături de noi și anul trecut beneficiază de o reducere în valoare de 150 RON. Atenție: aceste oferte nu se pot cumula și se adresează exclusiv participanților!

Avem de asemenea o ofertă pentru o tabără dedicată exclusiv elevilor de liceu.

 

Este un nivel de limba germană minim necesar?

Nivelul de germană este A2-B1.

 

Inscrieri?

Va puteti inscrie aici:

Dacă cumva nu v-am convins încă aici mai sunt

3 argumente pentru a participa la taberele în limba germană organizate de Gutenberg.

1. Animatori si traineri formați și certificați în România și Germania

Trainerii și animatorii au atât certificarea de formator oferită de ANC (Agenția Națională pentru Calificări), cât și Legitimația de lucrător de tineret în Germania, numita Jugend Leiter Carte, pe scurt Juleica.

2. Echipa tânără de organizatori, dar totuși cu experiență


Echipa noastră este formată din studenți și tineri absolvenți de studii în limba germană, care au fost activi în Asociația Gutenberg. Gutenberg organizează tabere pentru elevi de liceu din 2010. Cunoștințele în cadrul organizațiilor se transmite prin metodologii bine puse la punct.

3. Pentru noi, nu e vorba despre tabără, e vorba despre comunitate


Noi, cei din comunitatea Gutenberg, comunitatea tinerilor vorbitori de limba germana, ne propunem să creștem această comunitate și să îi sprijinim pe tineri să devină implicați activ în societate, în schimbarea României într-o țară mai bună. De aceea finanțăm și sprijinim elevi în școli să facă mini proiecte. Momentan suntem acitiv în 18 orașe din România cu organizații de elevi și în 4 orașe cu organizații de studenți.

Ne-ar face mare plăcere să rămânem în contact

Vă invităm să vă înscrieți la newsletter-ul nostru, prin care trimitem informări, reduceri și programul activităților.

Newsletterul Tabara de GermanaVă rugăm să fiți de acord să vă trimitem Email-uri cu metode și articole în vederea învățării limbii germane, cursuri gratuite sau oferte în acest sens.

Puteți oricând să vă dezabonați de la acest newsletter.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.