Tabere la munte pentru copii, elevi de clasele 5 – 8

1.300,00 lei

Scoala de vara Gutenberg 2020 in limba germana

Description

La tabăra de germană, participanții descoperă prin activități interactive și metode non-formale noțiunile de bază ale limbii. La sfârșitul taberei, aceștia cunosc literele, cifrele și pronunțiile specifice limbii, precum și un vocabular de bază, având capacitatea de a purta o conversație simplă pe teme uzuale. Activitățile sunt concepute pentru aprofundarea cunoștințelor de limba germană și dezvoltarea personală a elevilor, precum și pentru dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

Tabăra de germană  este o ocazie foarte bună, atât pentru cei care doresc să învețe limba de la zero, cât și pentru începătorii care doresc să o îmbunătățească într-un mod distractiv și adaptat stilurilor de învățare aferente fiecărei vârste. Programul conceput garantează un mediu plăcut, cu posibilități numeroase de socializare și comunicare. Plictiseala rămâne acasă, deoarece formatorii și lucrătorii de tineret prezenți în tabără pregătesc pentru copiii participanți activități interactive, creative și foarte dinamice. Pe lângă activitățile educaționale, din program fac parte și multe jocuri în echipă, drumeții în locuri frumoase din localitatea aflată în zonă montană, precum și o seară de film și un carnaval.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba germană, aceasta fiind cea mai vorbită limbă maternă în Uniunea Europeană. Dacă încă nu sunteți convinși de acest lucru, vă invităm să parcurgeți acest articol despre cum taberele pot reprezenta un pas important în procesul de învățare a unei limbi străine.

Go to Top