Description

Tabăra de limba germană reprezintă o alternativă plăcută pentru copii de-a își petrece vacanța de vară. La taberele noastre au oportunitatea să învețe și să își îmbunătățească cunoștințele lingvistice. Pe parcursul taberei se va comunica predominant în limba germană, pentru a stimula participanții să învețe limba într-o atmosferă prietenoasă, în afara cadrului formal din orele de la școală. Această metodă va crește încrederea participanților în cunoștințele pe care aceștia le au, chiar și după o săptămână de activități. În plus, copiii își vor dezvolta abilitățile sociale și de muncă în echipă prin timpul petrecut împreună cu formatorii noștri și cu ceilalți participanți.

 

Întregul program integrează metodele educației non-formale. O zi de tabără este formată din 4 sesiuni de activități, de câte 1 oră și jumătate fiecare. În fiecare seară sunt organizate activități recreative – seară de film, karaoke, jocuri de societate. În program vor fi incluse și drumeții în natură (Cheile Borzeștiului/Cheile Turzii).

 

Cum vor fi împărțiți elevii pe grupe?

Elevii vor fi împărțiți în funcție de nivelul de limbă. Acesta se va testa în prima zi din tabără printr-un test, care va consta în două părți, prima parte scrisă iar a doua orală, o conversație cu un membru Gutenberg.

 

Nivelul minim de limbă recomandat este A2/B1 – limbaj de bază, copilul înțelege ce i se comunică dacă se folosește un limbaj clar, rostit rar. 

 

Taxa de participare este ….. . Cazarea se va face la Pensiunea “Poarta Apusenilor”, Moldovenești. Programul taberei este de 7 zile, de duminică până sâmbătă (2 – 8 august).

 

Avansul, care oferă asigurarea locului în tabără, este în valoare de ….. RON. Mai multe informații veți primi prin e-mail după completarea formularului de înscriere.

 

Taxa de participare include:

  • 6 nopți de cazare
  • 3 mese pe zi (mic dejun, prânz, cină)
  • 2 gustări (între mese)
  • materiale pentru toate activitățile
  • transport la cerere (din Cluj-Napoca la locația de cazare)

 

Reduceri

 

Pentru că ne dorim să vă revedem la taberele noastre v-am pregătit o serie de reduceri:

 

La fiecare a doua taxă achitată, beneficiați de 100 Lei Reducere dacă:

  • copilul dumneavoastră participă la 2 sau mai multe tabere (în același an)
  • înscrieți 2 copii (frați) la oricare dintre taberele noastre (inclusiv clasele 0-4 și 9-12)

Participanții care au fost alături de noi și anul trecut beneficiază de o reducere în valoare de 150 RON. 

 

Aceste oferte nu se pot cumula și se adresează exclusiv participanților.