Tabără de zi pentru copii în Timișoara

740,00 lei

Profită acum de reducerile pe care le avem:

  • 640 lei până la 1 ianuarie 2023
  • 680 lei până la 1 aprilie 2023
  • 740 lei până începe tabăra

Avem următoarele tabere tematice:

  • Tabăra de Dezvoltare Personală în engleză (19-23 iunie)
  • Tabăra de Leadership & Antreprenoriat în germană (26-30 iunie)
  • Tabăra de Inteligență Emoțională în franceză (03 – 07 iulie)
  • Tabăra de Public Speaking & Debate în engleză (24 – 28 iulie)

Pentru finalizarea comenzii, te așteptăm pe didacto.ro, suntem tot noi și acolo!😊

🏕️ Înscrieri deschise pentru vacanța de vară 2023 - Tabără pentru copii în Iași!

Vă mulțumim pentru interesul acordat taberelor de zi Didacto!

În continuare, puteți să descoperiți toate detaliile despre tabăra de zi marca Didacto din Iași, pentru a vă face o idee cu privire la modul de desfășurare acesteia. Sperăm să ne (re)vedem cu drag în cadrul taberelor!

👍 Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii în Iași?

Tabăra pentru copii organizată de Didacto în Iași, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevi între 8-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat. În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, tabăra are o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților puteți viziona acest videoclip 👇
Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune

Tabără pentru copii de Comunicare & Media, în germană

Tabăra pentru copii de Comunicare & Media este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților. Prin activități non-formale, jocuri și simulări adaptate vârstei, participanții își vor dezvolta cunoștințele de germană. În tabăra pentru copii de Comunicare și Media elevii vor deveni pentru o săptămână jurnaliști și oameni de publicitate, lucrând împreună la tot ce înseamnă o publicație – articole de ziar, fotografii și identitatea vizuală a ziarului (nume, logo, layout). În plus, în una dintre zile vom descoperi și ce înseamnă să scrii și să înregistrezi un material informativ audio-video.

🧑‍🎓 Cui se adresează tabăra pentru copii din Timișoara?

Tabăra pentru copii este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul taberei la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

Cum structurăm conținutul taberei?

🕒 Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:45 Activități 🎈
10:45-11:15 Pauză de gustare 🧁
11:15-13:00 Activități 🎈
13:00-14:00 Prânz 🥣
14:00-14:45 Activități 🎈
14:45-15:15 Pauză de gustare 🧁
15:15-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul total de 680 lei, dar puteți profita acum de reduceri. Descoperă reducerile la prima categorie a acestei pagini:

Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.
Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

 

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără în limba germană?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană, având peste 100-120 de milioane de vorbitori nativi.  Astfel, copilul tău poate avea numeroase beneficii în dezvoltare și carieră, odată cu învățarea limbii germane.

Engleza este o limbă de circulație internațională, care aduce, de asemenea, avantaje imediate pentru cunoscăători. În plus, copilul tău o va îndrăgi și își va aprofunda cunoștințele dobândite la școală.

Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba engleză, dar și germană, care este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat.

📍 Locația la care se va desfășura tabăra pentru copii din Timișoara

Revenim curând cu detalii despre locația la care se va desfășura tabăra.

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Vă așteptăm cu drag, ne vedem la taberele pentru copii, în limba germană, în Timișoara!